22/01/2012

Det berømte Slotsgadeshow

Den 14/01 2012 var dagen hvor slaget skulle slås på Slotsgade

Jacob og jeg, Mathias, havde længe følt forsømmelse over bloggen her. Derfor var det en dejlig følelse, da vi endelig fastsatte en dato. Et par dage senere blev setlisten planlagt. Mange sange og symfonier var oppe og vende, og mange måtte desværre undværes. Heriblandt Bohemian Rhapsody, Stairway To Heaven og Beethovens femte symfoni. Ikke fordi de var for svære - nej, de var simpelthen for lange. Folk vil hellere have variation og tempo. Derfor valgte vi et spektrum som gik fra Duelling Banjos til Seven Nation Army (selvfølgelig alle med vores eget kunstneriske touch).

Herefter gik vi hjem og øvede os til vore hænder og læber blødte som Niagara Falls om foråret.

Dagen hvor Aalborg skulle rystes - bogstavelig talt - var alle spændte. Publikum tænkte om vi mon kunne leve op til vores ry. Vi tænkte om der mon var åbent hos Slotsbageren, så vi kunne få en chokoladebolle at varme os på bagefter (der var 2 graders varme).
Showet begyndte. Alle holdt vejret (undtagen Jacob - han skulle jo synge). Og hvilken forløsning. Alle smilte, grinte, hyldede vores talent og klappede. Det endte endda med et ekstra nummer.

Oplev eller genoplev hele showet her. Der er endda lidt ekstra klip i slutningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar