30/07/2011

Faret vild i Gug

Jeg vil sige med det samme, at jeg ikke ligefrem kan give jer en præcis rute eller en opgørelse over hvor længe min tur tog. Det sidste fordi jeg glemte at tjekke mit ur før jeg tog af sted og det første fordi jeg kørte på så mange små cykelstier i Gug, at jeg ikke aner hvor jeg trillede rundt. Jeg håber bare jeg ramte de 15 km eller derover. :P

Hvad jeg dog kan give jer, er ikke en, men to tegninger af insekter og min historie. ;)


Alt hvad jeg ved tidsmæssigt er, at jeg tog af sted efter kl. 17 og var hjemme efter kl. 19. De eneste veje jeg kørte på to gange, var når jeg ind i mellem stødte på en blind vej og så det sidste lille stykke på Scoresbysundvej.

Jeg startede med at køre ud af T.H. Sauersvej og med Hans Egede Kirkes klokker i baggrunden overvejede jeg hvorvidt jeg skulle dreje mod højre til Hasseris eller venstre til Gug. Hasseris har jeg været lidt i tidligere, så valget faldt på noget jeg ikke rigtig tidligere har undersøgt; Gug.

Jeg trillede fint af sted og fik faret mig selv godt og grundigt vild. Jeg så både FDF-kanoer, et skilt hvor der stod veterantog på (men der var ikke noget tog at finde, kun skuffelse og en DDS-hytte) og en hest.


Men først fandt jeg en lille legeplads, hvor jeg spiste frokost og optog det her:

Fra hesten trillede jeg videre og fandt et stisystem - jeg tror nok jeg kørte på Poseidonvej på et tidspunkt - og efter en forvirret tur rundt på diverse stier kom jeg til flere veje med græske gudenavne (Ares, Pandora m.fl.), fandt nogle buschauffører på pause og endte til sidst, efter at have passeret en FDF-hytte, ved et busstoppested på noget, der hed Erosstien. Her ledte en venlig, ældre dame mig på vej til Panstien, som jeg fulgte til stien omme bag Fakta v. Gigantium.


Og så de sidste to dele af udfordringen.
Mine tegninger:
Og til sidst min begejstring og glæde over at være i frisk, (meget) varm luft og lave noget, som jeg rent faktisk godt gad gøre igen, hvis jeg kan tage mig sammen til det:


Og ja, jeg beklager til jer begge, at det tog mig så lang tid. Jeg var på Fyn. :P

4 kommentarer:

  1. Først vil jeg sige vildt sej blog :-D
    Og jeg så faktisk nr 2 tegning igår :-)

    SvarSlet
  2. Fed idé med "bien" på cykelstien... så den sent lørdag aften da jeg var ude og cykle lidt rundt i 9220 ...

    SvarSlet