07/10/2011

Udfordring #12

Jeg har i den seneste tid opdaget, at en ven er vigtigere end... øh.. halspastiller og tigerbalsam(?)
Denne livserfaring så jeg gerne at du, Mathias, kendte mere til. Det er derfor på tide at du skal på udkig efter nye venner!
Og findes der en bedre måde at få nye venner på, end via det fantastiske medie; flaskeposten!
Du er jo af en yngre generation end mig og Jacob og kender kun til elektroniske kommunikationsmedier, så derfor vil jeg bede dig læse nedenstående fra Wikipedia og eventuelt tale med andre om deres erfaringer med flaskepost, så du får den bedst mulige oplevelse.

En flaskepost er en form for kommunikation, hvorved et budskab er forseglet i en container (arketypisk en glasflaske, men kunne være hvilket som helst medie, så længe det svæver og er vandtæt) og sendes ud i havet.
Sådanne beskeder er ikke beregnet til en bestemt person, men at ende, hvor strømningerne bærer dem. På grund af deres enkelhed er de ofte associeret til mennesker strandet på en øde ø, der forsøger at blive reddet. Men mange mennesker frigive sådanne beskeder til fornøjelse, at se, hvor langt deres budskab kan rejse og at få nye venner. De bruges også til videnskabelige undersøgelser af havstrømme. Udtrykket "en flaskepost" er også kommet til at henvise til en meddelelse der sendes uden en bestemt destination.

Du skal altså lave en flaskepost, med disse forbehold og overvejelser:
1. I brevet skal du beskrive dig selv, det liv du kender til og den verden du kommer fra (hvem ved, måske ender flaskeposten i et fremmede land?)
2. Motivere finderen af flaskeposten til at sende svar tilbage til dig.
3. Vælge et eller flere sprog (måske har du præferencer til hvor din flaskepost skal ende?)
4. Du skal tegne en tegning som illustrerer en almindelig hverdag i dit liv.
5. Du skal huske at notere denne blogs navn og adresse i brevet (en ekstra fast læser skader jo aldrig!)
6. Og sidst men ikke mindst, så skal flaskeposten kastes i vandet fra Limfjordsbroen i blæsevejr!!

Og som altid kræves der dokumentation for både brevets indhold og selve udkastningen. (video af udkastningen er at foretrække!)

God jagt!

2 kommentarer:

  1. Og naturligvis Limfjordsbroen, da det er den eneste bro min søde søster ved eksisterer ;)

    SvarSlet