07/03/2012

Udfordring #18

Kære Jacob
Jeg har nu kendt dig i knap 3 år og synes egentlig, at du er en helt ok fyr! At jeg anså dig som et kæmpe røvrul lige da vi mødtes, er en detalje :)
Du er en af de typer der ALDRIG gør nogen fortræd - hvert fald ikke bevidst. Du er altid forholdsvis ærlig og sød overfor andre. I alt sin enkelthed - en rigtig spejder!

Men nu er det kraftedme nok!
Hvad med at gøre det nemmere for os andre, almindelige dødelige, som til tider kommer med en spydig kommentar, lyver eller er sure og trælse at se på! Hva?!?
Hvad med at tænke på os? Vi har det måske slet ikke særlig godt med, at du altid er så pisse rar!

So here is the thing!
I 24 timer (enten en tirsdag, torsdag eller fredag), må du ikke sige én eneste sandhed! Det lyder jo umiddelbart nemt nok (for nogen?), men her er lidt ekstra opgaver i løbet af dagen - du skal lave et telefonopkald (eller have en sms-samtale) til/med et familiemedlem, du skal tilbringe tid sammen med din søde kæreste, Pernille og så skal du selvfølgelig også bruge noget tid ude på vores studie!
Spørgsmålet er nu, hvordan du vil dokumentere det? Jeg vil personligt foretrække video, da billeder ikke siger de mange 1000 løgne du forhåbentligt udgyder i løbet af dagen. Så lad dokumentationen blive en udfordring i sig selv! Du kan evt. optage telefonsamtalen med dit familiemedlem eller vise samtaler fra facebook m.m.

Held og lykke din nar!

1 kommentar: