27/03/2012

Udfordring #19

Kære begge to

Nu er denne lille blog jo kommet i mediernes søgelys, så det skal vi for pokker da profitere på!
Nu er jeg ikke selv den store medieluder, hvilket da også kan ses i og med, at det kun er jer to, der udtaler sig i den linkede artikel. Jeg ved ikke, jeg tror bare aldrig jeg sådan rigtig har følt for at stille mig op og frem og sådan, men det har I to åbenbart et behov for. Og nu skal det udnyttes!

Altså skal I to, en hel dag, hver gang I siger hej til nogen, hilser på nogen, indleder eller afslutter en samtale, præsentere jer selv med jeres fulde navn, efterfulgt af "... kendt fra TV". Det skal være jeres sign-on, -off og gerne -midt-i-det-hele. Plug jer selv så meget I kan!

Skulle nogen spørge jer om hvilket program, skal I naturligvis svare ærligt; Mathias, du med "Talent 2008" og Pernille, du med "Nyhedsmagasinet Reflect" eller hvad end du ellers har medvirket i.

Men det er naturligvis ikke nok, at I blot putter disse ord i jeres munde, I skal også på denne dag bære nedenstående skilte synligt og stolt! Jeg skal selvfølgelig nok give jer noget at sætte dem I, så I kan sætte dem på jeres tøj.


I må naturligvis gerne udføre denne udfordring på samme dag og sammen med hinanden, hvis I tilfældigvis skulle befinde jer i nærheden af hinanden.

Held og lykke og så glæder jeg mig til at høre og selvfølgelig se hvordan jeres marketing-kampagne går!

3 kommentarer:

  1. Haha... I er fantastiske. :D vi ses i aften

    SvarSlet
  2. Er Mathias, ham fra Abominabel i talent 2008??? :D

    SvarSlet
  3. Just præcis, kære Anonyme. :D

    SvarSlet